Frozen Berry Yoghurt Cake (Recipe)

 

Frozen Berry Yoghurt Cake : Serves 6

・150g sunflower seeds

・100g pitted dates

・25g coconut oil

・2 servings (15g) Beta heart

・400g mixture of strawberries and raspberries (can be frozen)

・Finely grated zest and juice of 1 lime

・1 serving (26g) Formula 1 Summer Berries

・1 serving (28g) PDM

・500g fat-free Greek yoghurt

 

Place the base of a 20cm springform tin upside down, so that it is flat, and the cake will slide off easily once frozen.

20cmのスプリングフォーム型の底を逆さまにして、平らになるように置き、凍った後にケーキが滑り落ちやすいようにします。

 

Clip on the sides and using a piece of kitchen paper with a bit of coconut oil on it, lightly grease the insides and base of the tin.

側面にクリップを付け、ココナッツオイルを少し塗ったキッチンペーパーで、型の内側と底に軽く油を塗る。

 

Place a frying pan on a medium to high heat with the sunflower seeds in it.

フライパンを中火から強火にかけ、ひまわりの種を入れる。

 

Cook, swirling and shaking the pan every so often, until the seeds turn golden, about 2-3 minutes.

フライパンを時々振りながら、種が黄金色になるまで約2〜3分焼く。

 

Tip them out onto a plate and allow to cool.

皿に取り出し、冷ます。

 

Place the cooled seeds in a blender with the dates, coconut oil and Beta heart.

冷ました種を、デーツ、ココナッツオイル、ベタハートと一緒にミキサーにかける。

 

Blend until almost fine then tip out and press down into the base of the tin, making sure it’s nice and level.

ほとんど細かくなるまでミキサーにかけ、型に流し込み、水平になるように押し込む。

 

Put into the freezer while you make the topping.

トッピングを作る間、冷凍庫に入れる。

 

Now blend the berries with the lime zest and juice, the Formula 1 Summer

ベリーとライムの皮と果汁、Formula 1 Summerを混ぜ合わせる。

 

 

 

 

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