Fudge Protein Brownies (Recipe)
Fudge Protein Brownies : Serves 9
Ingredients
・1/2 cup (67g) Tri Blend Select Coffee Caramel (SKU 052K)
・2 cups mashed overripe bananas (about 6 medium)
・1 cup crunchy peanut butter (use almond or cashew butter for paleo/low-carb)
・1/4 cup cocoa powder
1. Pre-heat oven to 190℃. Line a small 8 x 8 oven tray or 8″ skillet grease well. Set aside.
2. In a large bowl, combine the mashed bananas, peanut butter, whisk until fully combined. Stir in Tri blend Select and cocoa powder with a wooden spoon.
3. Pour batter into a greased pan. Bake for 25 minutes or until cooked through.
4. Cool for at least 15 minutes before cutting. Cover the leftovers and store in the fridge for up to 3 days. Enjoy cold or at room temperature.
1.オーブンを190℃に予熱しておく。8×8のオーブントレイ(小)または8インチのスキレットに油をよく塗っておく。脇に置いておく。
2. 大きなボウルに潰したバナナとピーナツバターを入れ、泡だて器で完全に混ぜ合わせる。トライブレンドセレクトとココアパウダーを入れ、木べらで混ぜる。
3. 油を塗ったフライパンに生地を流し込む。25分または火が通るまで焼く。
4. 15分以上冷ましてから切り分ける。残りは蓋をして冷蔵庫で3日ほど保存する。冷やして、または室温でお召し上がりください。
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