Chocolate Eggs (Recipe)

Chocolate Eggs

Ingredients (Makes 6)

・52g Herbalife Nutrition F1 Healthy Meal Smooth Chocolate

・14g Herbalife Nutrition Beta heart

・20g raw cacao powder / cocoa powder

・3 tablespoons extra virgin olive oil

・2 tablespoons maple syrup

・2 teaspoons desiccated coconut (or choice of nuts)

 

作り方

First, line the insides of 6 egg cups with cling film. To do this, first lightly oil the inside of the egg cups then line with the cling film. The cling film will stick to the inside if oiled first.

まず、6個のエッグカップの内側にクリンプフィルムを貼る。このとき、まずエッグカップの内側に軽く油を塗ってから、クリンプフィルムを並べます。先に油を塗っておくとフィルムが内側にくっつきます。

Now place the Formula 1 Smooth Chocolate, Beta heart and the cacao powder (or cocoa powder) in a bowl and mix together. Add in the olive oil and maple syrup and mix well.

フォーミュラ1スムースチョコレート、ベータハート、カカオパウダーをボウルに入れ、混ぜ合わせる。オリーブオイルとメープルシロップを加え、よく混ぜる。

 

Divide the mixture into the lined egg cups, levelling off the tops with the back of a teaspoon, then place in the freezer. When you want to serve the “eggs” take them out of the freezer and lift them out with the cling film.

混ぜ合わせたものをエッグカップに入れ、ティースプーンの背で上部を平らにし、冷凍庫で冷やします。「卵」を盛り付けるときに冷凍庫から取り出し、フィルムごと持ち上げておく。

 

Line the egg cups now with some Easter wrapping so that some sticks out of the sides. Peel the cling film off the eggs and place flat side down in the lined egg cups.

卵のカップにイースターの包装紙を敷き、側面から少しはみ出るようにする。卵のラップをはがし、平らな面を下にして並べた卵のカップに入れる。

 

Now sprinkle the eggs with a little desiccated coconutand serve with a few Easter chicks on the side.

乾燥ココナッツを少々ふりかけ、イースターのひよこを添えてできあがりです。

 

 

 

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